Tävling för förskolor
Månadens bok på BokRymden

Tävling för förskolor 2024

BokRymdens tävling för förskolor.


Möjlighet att vinna en eller flera barnböcker samt bokmärken eller klistermärken till barngruppen.


BokRymdens tävling för lågstadieelever blev väldigt uppskattad. Därför vill BokRymden satsa på läsfrämjande redan från förskolan.


För att delta i tävlingen

Maila via kontaktformulär  eller skicka meddelande på BokRymdens Instagram. Skriv i meddelandet vilken barnbok du som pedagog tycker funkar bäst för din barngrupp och kort varför. Skriv ålder på din barngrupp och antal barn i gruppen.

Be barnen rita en rolig figur och den kan vara från bok, film eller fantasi. Fota av en, flera eller alla bilder som gruppen har ritat och skicka dem till BokRymden. Skriv gärna vad de föreställer.


Alla bilder kommer att läggas på BokRymdens Instagram och här på hemsidan. När bidragen börjat komma in kommer jag att börja dra en vinnare i månaden till och med oktober 2024 med uppehåll för juli.


Om tävlingen blir uppskattad kommer det köras varje år på vårterminen.


Vad vinner man?

Under hela tävlingen kommer jag att presentera olika barnböcker både här och på Webbsagor - sagor & snuttar för barn - den barnvänliga kanalen på YouTube.  När det har kommit in några bidrag drar jag en vinnare som får boken som presenterades samma månad. Kommer det för få bidrag går både boken och bidragen till nästa månads dragning. Ibland kommer jag ha fler än en bok att lotta ut samma månad.


Lycka till!

Barnböcker som lottas ut denna omgång

Nyheter & erbjudanden

Vill du ha de senaste erbjudandena och veta det senaste på Bokrymdens himmel? Anmäl dig till och få våra nyhetsbrev.